Το 17ο Capesize στον στόλο της Seanergy Maritime

Το 17ο Capesize στον στόλο της Seanergy Maritime

241
Το 17ο Capesize στον στόλο της Seanergy Maritime

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα την παραλαβή ενός ακόμα Capesize, του 17ουπου εντάσσεται στον στόλο της εταιρείας. Πρόκειται για το M/V Worldship, χωρητικότητας 181.415 dwt ναυπηγημένο το 2012 στην Ιαπωνία.

Η Seanergy εντός 2021 έχει αυξήσει σημαντικά τον στόλο της και μέχρι στιγμής έχει παραλάβει (μαζί με το M/V Worldship) έξι Capesizes. To M/V Worldship έχει ήδη χρονοναυλωθεί από υπάρχοντα ναυλωτή της Seanergy για μια περίοδο 12-16 μηνών.

Με αφορμή τη νέα προσθήκη στον στόλο της Seanergy, o κ. Σταμάτης Τσαντάνης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, μεταξύ άλλων έκανε λόγο για την ισχυρότερη ναυλαγορά για τα Capesizes των τελευταίων 11 ετών. «Με βάση τις επικρατούσες συνθήκες προσφοράς και ζήτησης, παραμένουμε αισιόδοξοι για τις προοπτικές της αγοράς των Capesizes τα επόμενα έτη», κατέληξε ο κ. Τσαντάνης.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.