CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.: Συμφωνία με τη Hatteland Technology για...

CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.: Συμφωνία με τη Hatteland Technology για την ελληνική αγορά

139
CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.: Συμφωνία με τη Hatteland Technology για την ελληνική αγορά

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. υπέγραψε συμφωνία με τη Hatteland Technology ως εξουσιοδοτημένος και κύριος διανομέας στην ελληνική αγορά.

Η CMA θα είναι ο διανομέας για όλα τα προϊόντα αυτοματισμού και σχετικών με υπολογιστικά συστήματα προϊόντων για τη ναυτιλιακή και βιομηχανική αγορά.

Η Hatteland Technology αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες προμήθειας εξατομικευμένων λύσεων για τις θαλάσσιες και παράκτιες βιομηχανίες, προσφέροντας 30 χρόνια εμπειρίας, εκτεταμένη τεχνογνωσία και ένα σημαντικό εύρος προϊόντων.

Η ναυτιλιακή βιομηχανία εφαρμόζει έξυπνες τεχνολογίες για τα πλοία προκειμένου να μειώσουν τις εκπομπές άνθρακα και να επιτύχουν τους στόχους του ΙΜΟ για το 2030. Οι τεχνολογικές εξελίξεις οδηγούν σε μια εκθετική αύξηση του όγκου δεδομένων και των απαιτήσεων επεξεργασίας – υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συνέχεια και αξιοπιστία στις υποδομές δεδομένων και στα επιμέρους στοιχεία hardware.

Στην ανακοίνωσή της η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. σημειώνει ότι αυτή η συνεργασία θα παράσχει στους πελάτες της τις απαραίτητες λύσεις για να αντιμετωπίσουν εύκολα τις προκλήσεις του ταχέως εξελισσόμενου τεχνολογικού περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.