M/Maritime: Εντυπωσιακός δεξαμενισμός bulk carrier στη Σύρο (Βίντεο)

M/Maritime: Εντυπωσιακός δεξαμενισμός bulk carrier στη Σύρο (Βίντεο)

5063
M/Maritime: Εντυπωσιακός δεξαμενισμός bulk carrier στη Σύρο (Βίντεο)

Η M/Maritime ολοκλήρωσε τον δεξαμενισμό του AVRA.GR στο ναυπηγείο ONEX Shipyards στο Νεώριο της Σύρου. Το AVRA.GR είναι το πρώτο πλοίο της εταιρείας που ναυπηγήθηκε στην Ιαπωνία το 2016 και παραδόθηκε υπό τη διαχείριση της M/Maritime τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Από το ναυπηγείο Namura Shipbuilding Co. και τη θάλασσα της Ιαπωνίας, το  πλοίο μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου AVRA.GR έπλευσε στη Σύρο, τον Απρίλιο του 2021, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πρώτη του ειδική επιθεώρηση. Κατά τη διάρκεια αυτού του πενταετούς πλου, το bulker carrier AVRA.GR μετέφερε συνολικά 879.550 τόνους ξηρού φορτίου σε όλο τον κόσμο, προσεγγίζοντας 91 λιμάνια και έχοντας φιλοξενήσει 130 και πλέον ναυτικούς, ως πλήρωμα.

Σημειώνεται πως η M/Maritime συνεχίζει με υπερηφάνεια να τιμά την ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία, επιδεικνύοντας σεβασμό και εμπιστοσύνη στην εγχώρια ναυτιλιακή βιομηχανία και ιδιαίτερα στο ναυπηγείο της ONEX στη Σύρο, με ιστορία 160 και πλέον ετών στη ναυπήγηση και συντήρηση πλοίων.

Σε ανακοίνωση της η M/Maritime υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα και τον επαγγελματισμό των εργαζομένων στο ναυπηγείο ONEX Shipyards, σημειώνοντας πως χάρη στην καλή συνεργασία του ναυπηγείου και των ανθρώπων της M/Maritime, ο δεξαμενισμός ολοκληρώθηκε έγκαιρα και ομαλά.

Σημειώνεται επίσης πως η M/Maritime έχει επίσης προγραμματίσει το δεξαμενισμό και άλλου πλοίου της εταιρείας, του bulk carrier ARMONIA.GR, στη Σύρο τον Ιούλιο του 2021.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.