Νέα έρευνα: Το 87% των ναυτικών δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη

Νέα έρευνα: Το 87% των ναυτικών δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη

133
Νέα έρευνα: Το 87% των ναυτικών δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη

Ενδιαφέροντα είναι τα ευρήματα της νέας έρευνας «Seafarer COVID-19 Welfare» της Bahamas Maritime Authority, στην οποία σημειώνεται ότι το 87% των ναυτικών δεν έχει ακόμη εμβολιαστεί ενάντια στον κορονοϊό.

Από τους συμμετέχοντες ναυτικούς στην έρευνα, το 86% αποκρίθηκε ότι είναι πρόθυμο να εμβολιαστεί εάν του δοθεί η ευκαιρία και το 65% ανέφερε ότι θα ένιωθε μεγαλύτερη ασφάλεια έχοντας εμβολιαστεί.

Στόχος της έρευνας είναι να συλλεχθούν πληροφορίες για την ψυχική και τη σωματική κατάσταση των ναυτικών κατά την περίοδο της πανδημίας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Bahamas Maritime Authority, τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν θα αναλυθούν και θα χρησιμοποιηθούν για την κατανόηση των προκλήσεων που βιώνουν οι ναυτικοί, προκειμένου να αναπτυχθούν αποτελεσματικές λύσεις που αυξάνουν την ευαισθητοποίηση και οδηγούν τις διεθνείς προσπάθειες για τη βελτίωση της διαβίωσης όσων επιλέγουν το ναυτικό επάγγελμα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.