Lloyd’s List: Oι ναυτιλιακές εταιρείες που διακρίθηκαν 

Lloyd’s List: Oι ναυτιλιακές εταιρείες που διακρίθηκαν 

2852
Lloyd’s List: Oι ναυτιλιακές εταιρείες που διακρίθηκαν 

H Atlantic Bulk Carriers, η Okeanis Eco Tankers και η Αttica Group ήταν σημαντικοί νικητές εταιρικών βραβείων στα φετεινά Lloyd’s List Greek Shipping Awards. Πιο συγκεκριμένα η Atlantic Bulk Carriers, κέρδισε το βραβείο Εταιρίας Ξηρού Φορτίου της Χρονιάς, η Okeanis Eco Tankers, ονομάστηκε Εταιρία Δεξαμενόπλοιων της Χρονιάς για το 2020 και ο Ομιλος Attica ανακηρύχθηκε κορυφαία ακτοπλοϊκή εταιρεία.

H Atlantic Bulk Carriers Ltd, διαχειρίζεται πλοία χύδην φορτίου μεγέθους Handymax, Supermax και Panamax. Η ιστορική εταιρεία ελληνικών συμφερόντων έχει ισχυρή παρουσία στη διεθνή ναυτιλία, με μεγάλη εμπειρία στην παροχή ασφαλών και αξιόπιστων μεταφορών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η συμφερόντων οικογενείας Αλαφούζου και εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Όσλο Okeanis Eco Tankers ιδρύθηκε το 2018 και έκτοτε διαχειρίζεται crude oil tankers.

Ο Όμιλος Attica αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ακτοπλοϊκές εταιρίες στη Μεσόγειο. Με σύγχρονο στόλο και δράση σε πολλά λιμάνια του Αιγαίου και της Μεσογείου η εταιρεία στηρίζει τις επιβατικές, μεταφορικές και εμπορευματικές ανάγκες πολλών νησιωτικών περιοχών στην περιοχή.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν 18 βραβεία σε κατηγορίες επιτευγμάτων που παρουσιάστηκαν με πλήρη σεβασμό στα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και δημόσιας υγείας. Η διαδικτυακή έκδοση των Ελληνικών Ναυτιλιακών Βραβείων της Lloyd’s, μεταδόθηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020.

Δείτε επίσης:

Oι ναυτιλιακές προσωπικότητες της Χρονιάς

Tα τεχνολογικά βραβεία της Χρονιάς

Βραβείο «Πλοίο της Χρονιάς»

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.