Προσφορά τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων για shuttle δεξαμενόπλοια

Προσφορά τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων για shuttle δεξαμενόπλοια

249
Προσφορά τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων για shuttle δεξαμενόπλοια

Σε ναυπηγεία της Νότιας Κορέας και της Κίνας κατασκευάζονται τα νέα shuttle δεξαμενόπλοια που θα επιχειρούν σε εγκαταστάσεις της στεριάς ή σε παράκτιες μονάδες της Νορβηγίας, της Βραζιλίας, του Καναδά και της Κίνας.

Κοινό γνώρισμα των συγκεκριμένων δεξαμενόπλοιων είναι η ενσωμάτωση τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων, τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλού επιπέδου τεχνολογίες αυτοματισμού. Η απόδοση των συστημάτων ελέγχεται αυτόματα από αισθητήρες, για την επίτευξη της αξιόπιστης λειτουργίας τους.

Η εταιρεία Kongsberg Maritime, η οποία κατασκευάζει τα εν λόγω συστήματα, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνιών συνολικής αξίας 400 εκατ. NOK, που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τις παραγγελίες συστημάτων για το συγκεκριμένο είδος δεξαμενόπλοιων το τρέχον έτος.

Το σύνολο των συστημάτων της Kongsberg Maritime με τα οποία θα εξοπλιστούν τα δεξαμενόπλοια περιλαμβάνει: το σύστημα δυναμικής τοποθέτησης και ελιγμών, τα συστήματα πρόωσης, μηχανών, αισθητήρων καθώς και του μηχανολογικού εξοπλισμού καταστρώματος.

Φωτό: www.kongsberg.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.