Η Abu Dhabi Ports κρατά άμυνα απέναντι στην πανδημία

Η Abu Dhabi Ports κρατά άμυνα απέναντι στην πανδημία

352
Η Abu Dhabi Ports κρατά άμυνα απέναντι στην πανδημία

Eν μέσω πανδημίας, οι διαχειρίστριες εταιρείες λιμένων ανά τον κόσμο λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και προβαίνουν σε καινοτομίες για τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού και την επιστροφή της οικονομικής δραστηριότητας στην κανονικότητα όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Abu Dhabi Ports κατασκεύασε σε χρόνο-ρεκόρ εγκαταστάσεις πραγματοποίησης ελέγχου κρουσμάτων του Covid-19 στα λιμάνια Zayed Port και Khalifa Port.

Στις εγκαταστάσεις αυτές, οι οποίες κατασκευάστηκαν σε μία ημέρα και όπου μπορούν να πραγματοποιούνται έως και 700 τεστ ημερησίως, πρόσβαση θα έχουν όλοι οι εργαζόμενοι των εν λόγω λιμένων. Οι εγκαταστάσεις 150 τ.μ., στελεχωμένες άρτια με ιατρικό προσωπικό, θα διαθέτουν τον κατάλληλο ιατρικό εξοπλισμό για την πολύ γρήγορη πραγματοποίηση ελέγχων και την έκδοση των αποτελεσμάτων εντός 24 ωρών. Η Abu Dhabi Ports προσβλέπει στη διενέργεια 6.000 τέτοιων ελέγχων τις προσεχείς ημέρες.

Ο καπτ. Hazzaa Al Junaibi, Corporate Security Manager της Abu Dhabi Ports, ανέφερε ότι, ως μέρος της «μάχης» ενάντια στον κορονοϊό, η εταιρεία διπλασιάζει τις προσπάθειές της για την προστασία της υγείας των εργαζομένων στα λιμάνια και των πληρωμάτων, προκειμένου αυτοί να συνεχίσουν να υποστηρίζουν το εμπόριο και την οικονομία

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.