Νέο μέλος του προγράμματος Green Award

Νέο μέλος του προγράμματος Green Award

67
Νέο μέλος του προγράμματος Green Award

Η εταιρεία A & S International Ltd., που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και δραστηριοποιείται στις πωλήσεις τεχνικού εξοπλισμού, αποτελεί το νέο μέλος του προγράμματος παροχής κινήτρων (Fv) του Green Award.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με την ένταξη της A & S στο πρόγραμμα παροχής κινήτρων αναγνωρίζεται η συμβολή της στη βελτίωση της ασφάλειας, της ποιότητας, αλλά και στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συμμόρφωσης στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η βιώσιμη φύση του εύρους των προϊόντων μας αναγνωρίστηκε. Είναι σπουδαίο να συμμετέχουμε στο σχήμα του Green Award», ανέφερε ο κ. Angus Macdonald, Director της A & S International Ltd.

Το Green Award Certificate είναι ένα πιστοποιητικό για πλοία και ναυτιλιακές εταιρείες που υπερβαίνουν τη διά νόμου οριζόμενη υποχρέωση που σχετίζεται με περιβαλλοντικούς όρους και περιορισμούς, ενώ η φιλοσοφία του Green Award Foundation είναι να προάγει υψηλά πρότυπα όσον αφορά τις περιβαλλοντικές επιδόσεις και την ασφάλεια στη ναυτιλία, εντοπίζοντας, αναγνωρίζοντας και ενθαρρύνοντας την περιβαλλοντικά υπεύθυνη ναυτιλία, μέσω της λειτουργίας ενός μη κερδοσκοπικού συστήματος πιστοποίησης, που αξιολογεί την ασφάλεια και την περιβαλλοντική απόδοση.

Φωτό: Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.