Συνεργασία MacGregor και Green Award Foundation

Συνεργασία MacGregor και Green Award Foundation

190
Συνεργασία MacGregor και Green Award Foundation
(Α-Δ) Ο κ. Jan Fransen, Εκτελεστικός Διευθυντής του Green Award Foundation, η κ. Αθηνά Κανελλάτου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της MacGregor Greece, και ο καπτ. Δημήτριος Ματθαίου Πρόεδρος του Green Award Foundation

Την περασμένη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, η MacGregor έγινε μέλος του προγράμματος παροχής κινήτρων (incentive provider) του Green Award, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την υποστήριξή της στην ασφαλή ναυτιλία και στην ποιοτική διαχείριση των πλοίων. Το πρόγραμμα πιστοποίησης Green Award, το οποίο ξεκίνησε πριν από σχεδόν 25 χρόνια, προωθεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και περιβάλλοντος στη ναυτιλία μέσω χορήγησης πιστοποιητικών σε πλοία, τα οποία επιτυγχάνουν απόδοση πέρα και πάνω από τα πρότυπα που θέτει η ναυτιλιακή βιομηχανία.

Η κ. Αθηνά Κανελλάτου Διευθύνουσα Σύμβουλος της MacGregor Greece στην δήλωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η MacGregor λειτουργεί στη ναυτιλιακή βιομηχανία ως ένας αξιόπιστος συνταξιδιώτης, ο οποίος είναι αφοσιωμένος στη στήριξή της. Διατηρούμε μακροχρόνιες επιχειρηματικές συνεργασίες με ναυπηγούς, ιδιοκτήτες και διαχειριστές, βελτιώνοντας την κερδοφορία, την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Από αυτήν την άποψη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να γίνουμε μέλος αυτής της ομάδας του Green Award Foundation».

Από την πλευρά του ο John Carnall, Senior Vice President, MacGregor Global Lifecycle Support, τόνισε στην δική του δήλωση ότι «η MacGregor ξεκίνησε την καμπάνια της Brave to be Safe τον Ιούνιο του 2016. Πρόκειται για μία συνεχή διαδικασία για όλους εμάς στην MacGregor. Ο στόχος της καμπάνιας –“No accidents”– θα επιτευχθεί εάν όλοι δεσμευτούν 100% στην ασφάλεια. Τώρα, συνεχίζουμε, επίσης, με τα φιλικά προς το περιβάλλονμ λιπαντικά μας, έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να προστατεύσουν το περιβάλλον». Ο ίδιος, σημείωσε επίσης ότι «ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το Green Award για να έχουμε ένα ασφαλέστερο και πιο πράσινο μέλλον» για όλους όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο του ναυτιλιακού επιχειρείν.

Ο κ. Δημήτριος Ματθαίου, Πρόεδρος του Green Award Foundation, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μόνο η συνεργασία όλων των μερών μπορεί να κάνει τη ναυτιλία πιο ασφαλή. Ο κάθε ένας που συμμετέχει στη ναυτιλιακή βιομηχανία έχει σημασία και κάνει την διαφορά. Χαιρετίζουμε την απόφαση της MacGregor να επιβραβεύσει τα πλοία και τους διαχειριστές πλοίων, που είναι έτοιμοι να επενδύσουν σε πρόσθετη ποιότητα και ασφάλεια».

Φωτό: greenaward.org

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.