Carnival Corporation: Δυναμικό «παρών» και το 2020

Carnival Corporation: Δυναμικό «παρών» και το 2020

136
Carnival Corporation: Δυναμικό «παρών» και το 2020

Τέσσερα νέα κρουαζιερόπλοια θα καθελκύσει εντός του 2020 μέσω θυγατρικών της εταιρειών η Carnival Corporation, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η P&O Cruises UK θα υποδεχτεί στον στόλο της το «Iona», η Princess Cruises το «Enchanted Princess», η Carnival Cruise Line το «Mardi Gras», ενώ το «Costa Firenze» θα ενταχθεί στον στόλο της Costa Cruises.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Carnival Corporation, το «Iona» της P&O Cruises UK και το «Mardi Gras» της Carnival Cruise Line θα αποτελέσουν το τέταρτο και πέμπτο από μια σειρά έντεκα κρουαζιερόπλοιων που θα καταναλώνουν LNG για την πρόωσή τους και θα ενταχθούν στον στόλο της Carnival Corporation έως το 2025.

Η κατασκευή του «Enchanted Princess» ‒βάρους 143.700 τόνων, χωρητικότητας 3.660 επιβατών, με τη δυνατότητα να φιλοξενεί 1.346 μέλη πληρώματος‒ θα λάβει χώρα στα ναυπηγεία Fincantieri Monfalcone.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, ως μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της Carnival Corporation, καθένα από τα τέσσερα αυτά πλοία είναι σχεδιασμένο ώστε να

διαθέτει καινοτομίες για τη μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος και την αύξηση της ενεργειακής απόδοσής του, καλύπτοντας παράλληλα την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για κρουαζιέρα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.