Ούριος άνεμος στα πανιά της Navios Containers

Ούριος άνεμος στα πανιά της Navios Containers

1345
Ούριος άνεμος στα πανιά της Navios Containers

H Navios Maritime Containers L.P., εταιρεία της οποίας ηγείται η κ. Αγγελική Φράγκου, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το β’ τρίμηνο του 2019 και συνολικά για το α’ εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Ειδικότερα, η εισηγμένη στο Nasdaq εταιρεία κατέγραψε έσοδα $33,7 εκατ. και $65,5 εκατ. το β’ τρίμηνο και α’ εξάμηνο, αντίστοιχα. Παράλληλα, τα κέρδη EBITDA άγγιξαν το β΄ τρίμηνο τα $12,7 εκατ., ενώ το α΄ εξάμηνο αυτά ανήλθαν στα $24,8 εκατ.

H Navios Maritime Containers κατέγραψε ακόμη καθαρά κέρδη $0,4 εκατ. το β’ τρίμηνο και $0,5 εκατ. το α΄ εξάμηνο του 2019.

Με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, η κ. Φράγκου, πρόεδρος και CEO, δήλωσε ευχαριστημένη για τις επιδόσεις της Navios Maritime Containers. Παράλληλα, προσέθεσε ότι με την απόκτηση του containership «Navios Constellation», ναυπηγημένου το 2011 και μεταφορικής ικανότητας 10.000 ΤΕUs, ο στόλος της εταιρείας ανέρχεται πλέον στα 29 πλοία, τα οποία διακρίνονται στις εξής κατηγορίες: 25 baby panamax και 4 new panamax.

Τέλος, η κ. Φράγκου σημείωσε ότι με δεδομένο τόσο το χαμηλό break-even όσο και την αύξηση κατά 62% των ναύλων για τα baby panamax, οι προοπτικές της εταιρείας για το χρονικό διάστημα έως τα τέλη του 2019 είναι καλές.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.