Κοντά στους Χιώτες ναυτικούς της η Sun Enterprises

Κοντά στους Χιώτες ναυτικούς της η Sun Enterprises

1405
Κοντά στους Χιώτες ναυτικούς της η Sun Enterprises

Δείπνο με σκοπό να τιμήσει τους Χιώτες ναυτικούς της και τις οικογένειές τους διοργάνωσε στη ναυτομάνα Χίο η ναυτιλιακή εταιρεία Sun Enterprises Ltd. Το δείπνο έλαβε χώρα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.

Τους παρευρισκομένους υποδέχθηκαν οι πλοιοκτήτες, κ. Γεώργιος Σ. Λιβανός και κ. Σταύρος Γ. Λιβανός, οι οποίοι συνοδεύονταν από τις συζύγους τους, την κα. Λίτα Λιβανού και την κα. Μαριέλα Λιβανού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι διευθυντές και πολλά στελέχη της Sun Enterprises και της S. Livanos (HELLAS), καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Aρχών της Χίου. Μεταξύ αυτών το «παρών» έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Βουρνούς, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, η Λιμενάρχης Χίου κα. Ειρήνη Αργύρη, καθώς και οι Διευθυντές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού Χίου και Οινουσσών.

O κ. Γιώργος Φράγκος, Διευθύνων Σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας Sun Enterprises Ltd., καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους και επεσήμανε στον λόγο που εκφώνησε τη σπουδαιότητα του ιστορικού ναυτότοπου της Χίου τόσο για την ίδια την εταιρεία όσο και για την ελληνική ναυτιλία, εν γένει. Επίσης, απηύθυνε εγκάρδιες ευχές προς όλους τους ναυτικούς που ταξιδεύουν αλλά και στις οικογένειές τους, που τους στηρίζουν, τονίζοντας πως η εταιρεία βρίσκεται και θα συνεχίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.