Deturbo: Το ελληνικό όραμα με γερμανικές προδιαγραφές

Deturbo: Το ελληνικό όραμα με γερμανικές προδιαγραφές

1103
Deturbo: Το ελληνικό όραμα με γερμανικές προδιαγραφές

H Deturbo αποτελεί εταιρία με έδρα τον λιμένα του Αμβούργου. Η ιδέα και ο σχεδιασμός της, είναι πηγή ελληνικής έμπνευσης και φιλοδοξίας, καθώς ιδρύθηκε από Έλληνες – Νικόλαος, Φώτιος και Ιωάννης Παρασκευόπουλος – οι οποίοι υλοποίησαν την ιδέα της εταιρίας εξ` αρχής σε γερμανικό έδαφος.

Τόσο η βιομηχανική δυναμική του Αμβούργου, το οποίο συνδυάζει την δυνατότητα πρόσβασης στην Β. Θάλασσα, διαθέτοντας διαρκώς αναπτυσσόμενες δομές, όσο και ο υψηλός πήχης των απαιτήσεων, που ετέθησαν λόγω του έντονου εμπορικού και ναυτιλιακού ανταγωνισμού της Γερμανίας, αποτέλεσαν το κύριο κίνητρο εγκατάστασης  της εταιρίας στο Αμβούργο.

Deturbo

Η Deturbo δραστηριοποιείται παγκοσμίως, κυρίως στον τομέα της επισκευής στροβιλοϋπερπληρωτών (turbochargers), μεγάλων κινητήρων diesel και βοηθητικών μηχανημάτων. Οι πιστοποιημένοι μηχανικοί από μεγάλους οίκους κατασκευαστών και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, παρέχουν μεγάλο εύρος υπηρεσιών, τόσο στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις στο Αμβούργο αλλά και με επισκέψεις σε πλοία και σε μοναδες παραγωγής ενέργειας. Η Deturbo υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την προμήθεια ανταλλακτικών για όλους τους τύπους turbochargers, διατηρεί επαρκή αποθέματα στις αποθήκες της, για την κάλυψη των αναγκών των πελατών και την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών άμεσα.

Η περαιτέρω ενασχόληση των μηχανικών της Deturbo με την μελέτη και τον σχεδιασμό λύσεων για την βελτιστοποίηση των επιμέρους τμημάτων των κινητήρων, με σκοπό την μείωση των ρύπων και των εκπομπών με παράλληλη αύξηση της απόδοσης αυτών, της εξασφάλισε την έμπρακτη αναγνώριση του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών και Τεχνολογίας (Bundesministerium für Wirtschaft und Energie) ως νέα- καινοτόμα εταιρία και την περαιτέρω στήριξη για την πετυχημένη παρουσία της στην τελευταία SMM 2018.

Στοχεύοντας στην συνεχή εξέλιξη και επέκταση σε νέους τομείς της ναυπηγοεπισκευαστικής, η Deturbo απαρτιζόμενη από καταρτισμένα στελέχη με εμπειρία στον χώρο και με παράλληλη επιδίωξη την περαιτέρω επιμόρφωση και ανάπτυξη, έχει θέσει ψηλά τον πήχη στο κομμάτι της επισκευής, τόσο στην ευρύτερη ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά όσο και στην ελληνική, με άμεσο στόχο την επέκταση στους διαρκώς αναπτυσσόμενους λιμένες της ανατολικής Μεσογείου.

Φωτό: Deturbo

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.