Η Ινδία και το ναυτικό επάγγελμα

Η Ινδία και το ναυτικό επάγγελμα

185
Η Ινδία και το ναυτικό επάγγελμα

Αύξηση κατά 60.000 άτομα καταγράφεται στον αριθμό των ναυτικών ινδικής καταγωγής, σύμφωνα με τον κ. Shri Mansukh L. Mandaviya, Υπουργό Μεταφορών και Ναυτιλίας της Ινδίας. Ο ίδιος τόνισε ότι εάν ληφθούν υπόψη και άλλοι 92.000 που απασχολούνται σε τομείς συνυφασμένους με τη ναυτιλία, τότε ο αριθμός ανέρχεται σήμερα σε 154.000 άτομα.

Ο κ. Shri Mansukh L. Mandaviya, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, επεσήμανε ότι από μέρους της ινδικής κυβέρνησης γίνονται τα απαιτούμενα βήματα και δίνονται σημαντικές ευκαιρίες απασχόλησης των νεών στο ναυτικό επάγγελμα.

Επιπλέον ο Υπουργός Μεταφορών και Ναυτιλίας της Ινδίας συμπλήρωσε ότι κατά τη διάρκεια της ναυτικής εκπαίδευσης στην χώρα οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την θάλασσα μέσω μπάρκου, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όταν βγουν μια και καλή στην θάλασσα θα είναι όσο γίνεται πιο συνειδητοποιημένοι για την επιλογή του επαγγέλματος αλλά και πιο προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν όσες δυσκολίες προκύψουν.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.