Ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο υψηλών απαιτήσεων

Ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο υψηλών απαιτήσεων

212
Ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο υψηλών απαιτήσεων

Τελετή ονοματοδοσίας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για το νέο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο εξερεύνησης της γαλλικής εταιρείας Ponant.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο «Le Laperouse», το οποίο αποτελεί το πρώτο από μία σειρά έξι πλοίων κατηγορίας Explorer που αναμένεται να ενταχθούν στον στόλο της Ponant, θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στις θάλασσες της Ισλανδίας, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους 184 επιβάτες του.

Το «Le Laperouse» διαθέτει 92 καμπίνες με μπαλκόνια, εκ των οποίων τέσσερις είναι σουίτες με υπηρεσία μπάτλερ. Επίσης το νέο κρουαζιερόπλοιο εξερεύνησης διαθέτει, μεταξύ άλλων, σπα, σάουνα, πισίνα, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες του να κάνουν water sports μέσα από τις εγκαταστάσεις που διαθέτει οι οποίες προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στην θάλασσα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο νέο κρουαζιερόπλιο έχει ότι διαθέτει έναν υποβρύχιο χώρο, το «Blue Eye Lounge», ο οποίος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ομάδες 30 ατόμων. Τα άτομα που βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο έχουν τη δυνατότητα μέσα από παράθυρα να δουν υποθαλάσσια, ενώ συγχρόνως απολαμβάνουν το ποτό τους.

Φωτό: Ponant

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.