Στρατηγική συμμαχία της Petronas με την Gas4Sea για την προώθηση χρήσης...

Στρατηγική συμμαχία της Petronas με την Gas4Sea για την προώθηση χρήσης του LNG στα πλοία

73
Στρατηγική συμμαχία της Petronas  με την Gas4Sea για την προώθηση χρήσης του LNG στα πλοία

H πετρελαϊκή εταιρεία της Μαλαισίας, Petronas και η θυγατρική της εταιρεία MISC υπέγραψαν συμφωνία με την εταιρεία Gas4Sea για την προώθηση του LNG ως καυσίμου για τα πλοία. Η Gas4Sea αποτελεί προϊόν της συνεργασίας μεταξύ της ENGIE, της Mitsubishi Corporation και της NYK Line (Nippon Yusen Kabushiki Kaisha) και δραστηριοποιείται στον ανεφοδιασμό των πλοίων με καύσιμα LNG, προσφέροντας υπηρεσίες bunkering σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος της συμφωνίας μεταξύ της Petronas και της Gas4Sea είναι να βρεθούν πιθανές επιχειρηματικές ευκαιρίες για τη διοχέτευση υγροποιημένου φυσικού αερίου σε όσο το δυνατόν περισσότερα πλοία.

Σύμφωνα με τον Chief Marketing Officer και CEO της Petronas, Ezhar Yazid Jafaar, η συνεργασία αυτή θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Petronas στην αγορά του LNG παγκοσμίως, καθώς και στην κοινή προσπάθεια για την προώθηση της κατανάλωσης καυσίμων LNG από τα πλοία.

Φωτό: petronasofficial.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.