Nέα πτήση Αθήνα – Τελ Αβίβ από την Alitalia

Nέα πτήση Αθήνα – Τελ Αβίβ από την Alitalia

93
Nέα πτήση Αθήνα – Τελ Αβίβ από την Alitalia

Aνταποκρινόμενη στην αυξητική τάση της κίνησης μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, η Alitalia ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιεί μια νέα καθημερινή. απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Τελ Αβίβ. Η πρώτη πτήση θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαΐου 2017 και στα αεροσκάφη τύπου Airbus A320 θα προσφέρονται θέσεις business και οικονομικών ναύλων. Οι πτήσεις θα αναχωρούν από την Αθήνα στις 07:30 το πρωί ενώ η πτήση της επιστροφής θα αναχωρεί από το Τελ Αβίβ στις 19:45.

Tο 2016 η αεροπορική κίνηση μεταξύ των δύο χωρών αυξήθηκε κατά περίπου 10% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, ενώ η αυξητική τάση αναμένεται να συνεχιστεί και αυτή τη χρονιά. Αγορές εισιτήριων μπορούν να πραγματοποιηθούν on line στο www.alitalia.com, μέσω του κέντρου κρατήσεων του αερομεταφορέα στο +30 210.99.88.888, από τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της Alitalia στα αεροδρόμια.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.