Η FRANMAN επεκτείνεται και στις υπηρεσίες πετρέλευσης

Η FRANMAN επεκτείνεται και στις υπηρεσίες πετρέλευσης

1465
Η FRANMAN επεκτείνεται και στις υπηρεσίες πετρέλευσης

Για 25 έτη η FRANMAN παρέχει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών στη ναυτιλιακή βιομηχανία με στόχευση στον εξοπλισμό πλοίων υπό ναυπήγηση, στα ανταλλακτικά πλοίων, στις επισκευές πλοίων και στην παροχή υπηρεσιών σχετικών με τις τηλεπικοινωνίες και την ασφάλεια.
Η FRANMAN ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1991 από τον Κωνσταντίνο Ι. Φραγκούλη, το όραμα του οποίου ήταν να μετουσιώσει την εμμονή του με τη θάλασσα και τη ναυτιλία, σε έναν οργανισμό που θα παρείχε υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες στη ναυτιλιακή βιομηχανία.
Έπειτα από 25 έτη η “εμμονή” του κ. Φραγκούλη αποτελεί κοινό τόπο για όλους τους εργαζόμενους στη FRANMAN. Υψηλής εξειδίκευσης επαγγελματίες, με μεγάλη εμπειρία στη ναυτιλιακή βιομηχανία και με συνεχή εκπαίδευση, παρέχουν ποιοτικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες.
Η εταιρεία συνεπής προς τη δέσμευσή της να επεκτείνει τη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, ανακοινώνει τη σύσταση ενός νέου τμήματος Υπηρεσιών Πετρέλευσης. Λειτουργώντας ως μεσίτες ανάμεσα στους πελάτες και τους προμηθευτές, η FRANMAN παρέχει οφέλη και στις δύο πλευρές καθώς τους επιτρέπει να επικεντρωθούν στις βασικές τους δραστηριότητες ενώ παράλληλα αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών.
Το τμήμα Υπηρεσιών Πετρέλευσης παρέχει:
• Ανάλυση Αγοράς και Πληροφόρηση
• Πλήρη στήριξη στις διαδικασίες πετρέλευσης
• Παροχή υποστήριξης στην περίπτωση έγερσης αξιώσεων
Η εξειδικευμένη ομάδα του τμήματος είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για κάθε ανάγκη σχετικά με τις πετρελεύσεις, παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστες ποιοτικές υπηρεσίες, μέσω του εκτεταμένου δικτύου προμηθευτών σε όλο τον κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Αλέξανδρο Προκοπάκη στο bunkers@franman.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.