Η επόμενη μέρα για τη ναυτιλιακή ‘αναγέννηση’ της Σιγκαπούρης

Η επόμενη μέρα για τη ναυτιλιακή ‘αναγέννηση’ της Σιγκαπούρης

122
Η επόμενη μέρα για τη ναυτιλιακή ‘αναγέννηση’ της Σιγκαπούρης

Photo: AΠΕ- EPA/WALLACE WOON

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Singapore Shipping Association (SSA) εξέλεξε στην ετήσια γενική συνέλευση του στις 30 Ιουνίου 2015, τον κ. Esben Poulsson ως τον πρόεδρο της Ένωσης, αντικαθιστώντας τον μέχρι τώρα πρόεδρο κ. Patrick Phoon. Η συγκεκριμένη Ένωση αποτελεί το συλλογικό όργανο θεσμικής εκπροσώπησης του συνόλου του ναυτιλιακών επιχειρήσεων και των επικουρικών ναυτιλιακών υπηρεσιών της νήσου.

Στο πλαίσιο των νέων επιδιώξεων της, η SSA συνεργάζεται ενεργά με τα μέλη της αλλά και άλλους παράγοντες και φορείς στη ΝΑ Ασία για την αντιμετώπιση των σύγχρονων δεδομένων που ανακύπτουν στο ναυτιλιακό χώρο της ευρύτερης περιοχής, ενώ παράλληλα διοργανώνει σειρά από εκδηλώσεις, προκειμένου να καταστήσει τη Σιγκαπούρη ως νέα μητρόπολη της ναυτιλίας. Σε πρόσφατη εκδήλωση μάλιστα το ΔΣ ανακοίνωσε τη νέα καμπάνια μάρκετινγκ και το νέο της σλόγκαν, “navigating the future”, εκφράζοντας την διάθεση τόσο της Ένωσης όσο και της κυβέρνησης της Σιγκαπούρης για περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη της μικρής νήσου ως κέντρο ναυτιλιακών δραστηριοτήτων.

Ο κ. Poulsson αναφέρει ενδεικτικά μετά την εκλογή του: “Θα ήθελα να εκφράσω την τιμή αλλά και την ταπεινότητα που νιώθω για την εκλογή μου ως προέδρου μιας τόσο ενεργής και ζωντανής οργάνωσης, που αριθμεί περισσότερες από 470 εταιρίες- μέλη”.

2014 Esben Poulsson (Selected for Use on SSA AR)

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.