Ελλάδα και Γαλλία συζητούν για τις σύγχρονες προκλήσεις στη ναυτιλία

Ελλάδα και Γαλλία συζητούν για τις σύγχρονες προκλήσεις στη ναυτιλία

135
Ελλάδα και Γαλλία συζητούν για τις σύγχρονες προκλήσεις στη ναυτιλία

Η Ναυτιλιακή Επιτροπή του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά το Ναυτιλιακό Φόρουμ.

Η Ναυτιλιακή Επιτροπή η οποία συστάθηκε τον Ιούνιο του 2023, υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και σε συνεργασία με το Cluster Maritime Français, έχει ως αποστολή την προώθηση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των επαγγελματιών του ναυτιλιακού τομέα των δύο χωρών, τη συστηματική οργάνωση εκδηλώσεων και θεματικών ημερίδων που άπτονται των διαφορετικών επαγγελμάτων του χώρου της ναυτιλίας καθώς και την ενδυνάμωση του γαλλο-ελληνικού ναυτιλιακού οικοσυστήματος.

Η ημερίδα της Ναυτιλιακής Επιτροπής, της οποίας θα προΐσταται ο κ. Philippe Louis Dreyfus, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, από τις 15:00 έως τις 20:00, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα, με θέμα : “THE NEW MARITIME CHALLENGES”.

Το φόρουμ θα επικεντρωθεί σε δύο θεματικές ενότητες υπό την μορφή πάνελ συζητήσεων:

  • Cyber threats and risks
  • Environmental and reputational risks

Τις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης θα ακολουθήσουν ερωτήσεις, επιτρέποντας τη συμμετοχή του ακροατηρίου και την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση έπειτα από εγγραφή εδώ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.