Εγκαίνια του καταστήματος Cavo Yachting από την Κατράδης

Εγκαίνια του καταστήματος Cavo Yachting από την Κατράδης

1001
Εγκαίνια του καταστήματος Cavo Yachting από την Κατράδης

Παρουσία σημαντικών μελών της ναυτιλιακής βιομηχανίας έλαβαν χώρα τα εγκαίνια του καταστήματος Cavo Yachting, που συνιστά τη νεότερη επιχειρηματική κίνηση της Κατράδης με επίκεντρο τη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στο καινούργιο κατάστημα λιανικής της εταιρίας που βρίσκεται στην Ακτή Θεμιστοκλέους στο νούμερο 14 στη μαρίνα Ζέας του Πειραιά.

Katradis (10)

Το Cavo Yachting, πρόκειται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στον χώρο των σκαφών αναψυχής, ανοίγοντας έναν νεό δρόμο για την εταιρία σε έναν κλάδο που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Σχοινιά, ανόδια, είδη καθαρισμού και συντήρησης είναι μερικές από τις επιλογές που παρέχει το κατάστημα, προσβλέποντας σε πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των ενδιαφερόμενων.

Τέλος, σημειώνεται ότι το Cavo Yachting παρέχει στους πελάτες του και on-line εξυπηρέτηση μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.