ICS: Νέο συνδεδεμένο μέλος το Ghana Chamber of Shipping

ICS: Νέο συνδεδεμένο μέλος το Ghana Chamber of Shipping

53
ICS: Νέο συνδεδεμένο μέλος το Ghana Chamber of Shipping

Την προσθήκη νέου μέλους ανακοίνωσε την Τετάρτη 17 Αυγούστου το Διεθνές Ναυτικό Επιμελητήριο (International Chamber of Shipping – ICS). Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, νέο συνδεμένο μέλος του ICS αποτελεί πλέον το Ναυτικό Επιμελητήριο Γκάνας.

Το Ναυτικό Επιμελητήριο Γκάνας συστάθηκε το 2018 και αποτελεί το τρίτο μέλος του ICS που εδρεύει στη Δυτική Αφρική. Υπενθυμίζεται ότι τα άλλα δύο μέλη είναι το Ναυτικό Επιμελητήριο Λιβερίας και το Ναυτικό Επιμελητήριο Νιγηρίας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η εξέλιξη αυτή θα ενδυναμώσει τις σχέσεις χωρών εντός της ναυτιλιακής βιομηχανίας, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις, όπως η ευημερία των ναυτικών, η πειρατεία, η ψηφιοποίηση, η αυτοματοποίηση και η απανθρακοποίηση.

Την ικανοποίησή τους για την είσοδο του Ναυτικού Επιμελητηρίου Γκάνας στο ICS εξέφρασαν τόσο ο Γενικός Γραμματέας του ICS, Guy Platten όσο και ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Γκάνας, Ben Owusu-Mensah.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.