Forwarders εισέρχονται στην πλοιοκτησία

Forwarders εισέρχονται στην πλοιοκτησία

104
Forwarders εισέρχονται στην πλοιοκτησία

H εταιρεία διαμεταφορών (forwarder) Allseas Global εγκαινίασε πρόσφατα τη δική της εταιρεία διαχείρισης containerships σε μια επένδυση ύψους $150 εκατ.

Η εταιρεία, τους τελευταίους 17 μήνες και εν μέσω πανδημίας, διαχειριζόταν τη σύνδεση China Xpress και πρόσφατα πρόσθεσε στο δίκτυο τακτικών γραμμών συνδέσεις μεταξύ Μπανγκλαντές και Ευρώπης.

Η Allseas Shipping Company (ASC), όπως ονομάζεται η νέα εταιρεία, αποτελεί joint venture των Allseas Global και First Containers. O διαμεταφορέας διαχειρίζεται ήδη έξι χρονοναυλωμένα πλοία στις τακτικές γραμμές Ασίας και Ευρώπης, τα οποία προσεγγίζουν τα λιμάνια των Ningbo, Chittagong και Liverpool. Στόχος της Allseas είναι οι εν λόγω υπηρεσίες να γίνουν εβδομαδιαίες, με την προσθήκη ακόμα δύο ναυλωμένων πλοίων στο δίκτυο.

Η νέα εταιρεία, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, σκοπεύει να επεκτείνει το δίκτυο παρεχόμενων υπηρεσιών από και προς λιμάνια των Κίνας, Βιετνάμ, Καμπότζης και Φιλιππίνων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.