Εγκαινιάστηκε η απευθείας σύνδεση Αθήνας – Βοστώνης

Εγκαινιάστηκε η απευθείας σύνδεση Αθήνας – Βοστώνης

97
Εγκαινιάστηκε η απευθείας σύνδεση Αθήνας – Βοστώνης

Η Delta Air Lines εγκαινίασε τη νέα της γραμμή μεταξύ της Αθήνας και του Διεθνούς Αεροδρομίου Logan της Βοστώνης στις 29 Μαΐου 2022. Το νέο δρομολόγιο λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή και συνδέεται με 21 πόλεις των Η.Π.Α.

Η εν λόγω σύνδεση επιτρέπει στο ελληνικό κοινό να επισκεπτεί πληθώρα προορισμών πέραν της Βοστώνης. Άλλωστε ο κόμβος της Delta στη Βοστώνη παρέχει στον επισκέπτη 23 αυθημερόν συνδέσεις με πόλεις σε όλες τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Ουάσιγκτον, του Λας Βέγκας και του Μαϊάμι.

Το δρομολόγιο Αθήνα -Βοστώνη της Delta λειτουργεί με αεροσκάφη A330-300 που διαθέτουν τέσσερις καμπίνες επιβατών συμπεριλαμβανομένων 34 Delta One Suites και 21 θέσεων Delta Premium Select.

Η πρώτη πτήση άφιξης της Delta από τη Βοστώνη αλλά και η πτήση αναχώρησης από την Αθήνα προς Βοστώνη είχαν 100% πληρότητα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε τα εγκαίνια του δρομολογίου προς Βοστώνη αυτό το Σαββατοκύριακο κάτι που επίσης σηματοδοτεί μια χρονιά ρεκόρ στα δρομολόγια της Αθήνας», δήλωσε ο Nicolas Ferri, αντιπρόεδρος EMEAI της Delta. «Αυτή είναι μια στιγμή ορόσημο για εμάς και η πληρότητα των πτήσεών μας δείχνουν τη μεγάλη ζήτηση για ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι».

Το δρομολόγιο της Delta μεταξύ Αθήνας και Βοστώνης θα λειτουργεί ως εξής:

Screenshot 2022-06-01 154240

 

Παράλληλα, πρόσφατα η Delta ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη SKY Express, προσφέροντας συνδέσεις από την Ελλάδα στις ΗΠΑ, μέσω Αθήνας. Η συμφωνία επιτρέπει στους πελάτες της Delta να πετούν με 34 δρομολόγια της SKY Express από τα ελληνικά νησιά και την Κύπρο προς την Αθήνα και στη συνέχεια να συνδέονται με τις απευθείας πτήσεις της Delta προς Ατλάντα, Βοστώνη και Νέα Υόρκη-JFK.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.