Techcross: Διαρκής ανάπτυξη και το 2022

Techcross: Διαρκής ανάπτυξη και το 2022

66
Techcross: Διαρκής ανάπτυξη και το 2022

Κέρδη ρεκόρ και διαρκή ανάπτυξη των πωλήσεων καταγράφει στην αρχή του έτους η  Techcross παρά την παρατεταμένη Covid-19.

Έως την τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, η Techcross πούλησε BWMS για 81 πλοία αξίας 23 εκατ. δολαρίων. Πρόκειται για τα μεγαλύτερα έσοδα από πώληση για τον μήνα Ιανουάριο με την Techcross να εκτιμά ότι έως το τέλος του μήνα οι πωλήσεις θα ξεπεράσουν τα 26 εκατ. δολάρια.

Καθώς η ημερομηνία για την υποχρεωτική εγκατάσταση BWMS πλησιάζει, όσοι πλοιοκτήτες δεν έχουν προβεί στην εγκατάσταση των συστημάτων στα πλοία τους, θα πρέπει να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Συνεπώς η αγορά των συστημάτων διαχείρισης θαλάσσιου έρματος θα καταγράψει φαινόμενα bottleneck τα επόμενα ένα με δύο χρόνια σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι ιδιαίτερα σημαντική η παραγωγική δυναμικότητα των κατασκευαστών των εν λόγω συστημάτων όπως επίσης και η ικανότητα εγκατάστασής τους.

Εκπρόσωπος πωλήσεων της Techcross αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Techcross διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής στον κόσμο και μπορεί να παράγει περισσότερα από 3.300 sets BWMS. Επίσης, δεδομένου ότι έχουμε εγκαταστήσει πάνω από 4.200 συστήματα, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη των πελατών».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.