Ψήφος εμπιστοσύνης της Eurobulk στην Prevention at Sea για την ασφάλεια εν...

Ψήφος εμπιστοσύνης της Eurobulk στην Prevention at Sea για την ασφάλεια εν πλω

512
Ψήφος εμπιστοσύνης της Eurobulk στην Prevention at Sea για την ασφάλεια εν πλω

Στην ασφάλεια εν πλω συνεχίζει να επικεντρώνεται η Eurobulk. Συγκεκριμένα, η ναυτιλιακή εταιρεία με επικεφαλής τον Αριστείδη Πίττα αξιοποιεί επί πέντε έτη το λογισμικό Work/Rest hour Manager Software της εταιρείας Prevention at Sea (PAS). Το εν λόγω λογισμικό διασφαλίζει πως οι ενέργειες του πληρώματος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού συμμορφώνονται με διεθνείς κανονισμούς.

Το λογισμικό της Prevention at Sea δίνει τη δυνατότητα στο τμήμα HR κάθε εταιρείας να ελέγχει κατά πόσο τηρούνται οι απαραίτητοι κανόνες, και έτσι εξασφαλίζει πως το πλήρωμα ξεκουράζεται επαρκώς ώστε οι λειτουργίες εν πλω να είναι ασφαλείς και αποδοτικές.

Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το λογισμικό είναι τα εξής:

– Συμμόρφωση με τις STCW, MLC2006, OPA90, 46 US Code 8104, LR certified.

– Προειδοποίηση όσον αφορά παραβάσεις κανονισμών που πρόκειται να συμβούν.

– Εκτυπώσιμες αναφορές IMO/ILO.

Ο κ. Σπυρίδων Χιώτης, DPA/HSEQ Manager της Eurobulk, δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Είμαστε αφοσιωμένοι στην ταχεία υιοθέτηση ψηφιακών λύσεων και στη συνεργασία με τεχνολογικές εταιρείες όπως η Prevention at Sea, που μας επιτρέπει να ψηφιοποιούμε μεγαλύτερο κομμάτι των λειτουργιών μας στα ύδατα. Η PAS συνιστά τον ιδανικό συνεργάτη για εμάς, καθώς κατανοούν και ενεργούν βάσει των αναγκών μας, παρέχοντας πλήρως εξατομικευμένες λύσεις. Η εταιρεία μας ανήκει σε μια ναυτιλιακή οικογένεια τέταρτης γενιάς και είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στον στόλο bulkers και containerships».

Σε δηλώσεις προέβη και ο ιδρυτής και CEO της Prevention at Sea, κ. Πέτρος Αχτύπης: «Είμαστε ευγνώμονες και νιώθουμε μεγάλη τιμή που η Eurobulk Ltd αποτέλεσε μία από τις πρώτες εταιρείες που υιοθέτησαν το λογισμικό Rest/Work Software πέντε έτη πριν και που έχουν ωφεληθεί από τακτικές αναβαθμίσεις λογισμικού και επεκτάσεις που περιλαμβάνονται στα τέλη αδείας».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.