Συμφωνία γιγάντων στη διαχείριση πλοίων

Συμφωνία γιγάντων στη διαχείριση πλοίων

918
Συμφωνία γιγάντων στη διαχείριση πλοίων

Η Synergy Marine Germany GmbH, θυγατρική του ομίλου Synergy, υπέγραψε συμφωνία για τη διαχείριση μέρους του στόλου bulk carriers της Oldendorff Carriers, μιας από τις μεγαλύτερες πλοιοκτήτριες και διαχειρίστριες εταιρείες της Γερμανίας.

Ο κ. Dexter Jeremiah, Managing Director Operations της Oldendorff Carriers, ανέφερε ότι «κοιτώντας τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η ναυτιλία, συμπεριλαμβανομένης της απανθρακοποίησης και του πώς θα εφαρμόσουμε τις τελευταίες τεχνολογίες καθώς ο κλάδος ψηφιοποιείται, γνωρίζουμε ότι η Synergy αποτελεί έναν μοναδικό τεχνικό εταίρο».

Υπό τη συμφωνία, η Synergy θα αναλάβει την τεχνική διαχείριση 17 πλοίων της Oldendorff, συγκεκριμένα εννέα post-panamax πλοίων και οκτώ «babycapes». Η Synergy Group θα παράσχει υπηρεσίες πλήρους τεχνικής διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης καινοτόμου ψηφιακής πλατφόρμας για τη διασφάλιση της χρήσης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και τη μεγιστοποίηση της λειτουργικής αποδοτικότητας.

Η Synergy αποτελεί μία από τις κορυφαίες διαχειρίστριες εταιρείες στον κόσμο και διαχειρίζεται στόλο 500 πλοίων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.