Celestyal Cruises: Τον Μάρτιο η εκκίνηση των κρουαζιέρων

Celestyal Cruises: Τον Μάρτιο η εκκίνηση των κρουαζιέρων

71
Celestyal Cruises: Τον Μάρτιο η εκκίνηση των κρουαζιέρων

Η Celestyal Cruises, ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσει τα προγράμματά της για την επόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 με τις μοναδικές κρουαζιέρες της τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων και θα συνεχίσει με τις κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων από το Σάββατο 30 Απριλίου. Αποτελεί μία από τις λίγες εταιρείες κρουαζιέρας, η οποία θα πραγματοποιεί προσεγγίσεις  σε εβδομαδιαία βάση στην Αρχαία Έφεσο κατά την επανέναρξη των δρομολογίων της τον Μάρτιο, ενώ θα προσθέσει και τη Θεσσαλονίκη στη δημοφιλή της κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο». Όλες οι κρουαζιέρες για το 2022 και το 2023 είναι all-inclusive, ξεκινούν από 399€ το άτομο και είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση.

Εμπλουτίζονται οι προορισμοί για το 2022-23

Η Celestyal Cruises περιλαμβάνει στα δρομολόγιά της κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ωστόσο προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να επισκέπτονται περισσότερα ανεξερεύνητα μέρη της Ελλάδας αλλά και να εξερευνούν περισσότερο τους προορισμούς συγκριτικά με άλλες εταιρείες που επισκέπτονται την Ελλάδα, καθώς παραμένει αρκετή ώρα σε κάθε λιμάνι.

Στη γνωστή κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», η οποία ξεκινά τον Απρίλιο, η Celestyal Cruises θα επισκέπτεται και τη Θεσσαλονίκη. H εταιρεία είναι η μοναδική που θα προσεγγίζει σε σταθερή βάση αυτή την ιστορική πόλη στην οποία οι επισκέπτες της θα ανακαλύψουν εκπληκτικά Παλαιοχριστιανικά και Βυζαντινά αξιοθέατα και μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το άγαλμα του «Μεγάλου Αλεξάνδρου» καθώς και τη Βεργίνα έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Επιπλέον, η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή ως  «γαστρονομικός παράδεισος», καθώς αποτελεί εμπορικό σταυροδρόμι και σημείο συνάντησης όλων των γεύσεων της Μεσογείου και της Ασίας, τις οποίες μπορεί κανείς να απολαύσει στις φημισμένες ταβέρνες της πόλης. H Θεσσαλονίκη αποτελεί την πύλη για τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και τις γειτονικές βαλκανικές αγορές καθώς συγκεντρώνει μεγάλο ποσοστό των αερομεταφορών στο πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο και σύγχρονο αεροδρόμιο που διαθέτει. Παράλληλα, προσφέρει και ανταγωνιστικά αεροπορικά εισιτήρια από και προς τη Βόρεια και τη Δυτική Ευρώπη, γεγονός που καθιστά την κρουαζιέρα πιο εύκολα προσβάσιμη και οικονομικά προσιτή σε αυτές τις αγορές.

Τέλος, η Celestyal θα συνεχίσει τις προσεγγίσεις στο φημισμένο νησί της Μήλου και στην Καβάλα, ενώ θα επαναφέρει την κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι» και θα εκκινήσει την κρουαζιέρα «Άγιοι Τόποι» για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.