Ο όμιλος C&Α & η KRC VALVE υπέγραψαν αποκλειστική συμφωνία

Ο όμιλος C&Α & η KRC VALVE υπέγραψαν αποκλειστική συμφωνία

54
Ο όμιλος C&Α & η KRC VALVE υπέγραψαν αποκλειστική συμφωνία

Η εταιρία C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. επεκτείνει τη δραστηριότητα της στον κλάδο των βαλβίδων διαχείρισης υδάτων και στην Κίνα, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση της QINGDAO KRC VALVE Co., Ltd., μίας εκ των πιο αξιόπιστων κατασκευαστριών εταιριών στον τομέα από το 1998.

Η συνεργασία αφορά την προμήθεια πλήρους γκάμας βαλβίδων (ball, gate, butterfly, globe, κλπ.) κατάλληλων και για WATER BALLAST SYSTEM, καθώς και ανταλλακτικών, limit switches, actuators, accessories κ.λπ. Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. επιπλέον θα παρέχει και τεχνική υποστήριξη (after sales service), προσφέροντας έτσι στους πελάτες της ακόμη πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις.

Η QINGDAO KRC VALVE Co., Ltd. εξειδικεύεται στην κατασκευή ναυτιλιακών και βιομηχανικών βαλβίδων που χρησιμοποιούνται στον έλεγχο ροής υδάτων όπως σε συστήματα διαχείρισης θαλάσσιου έρματος, συστήματα ψύξης & θέρμανσης κ.ά. Μετά από 20 χρόνια διαρκούς ανάπτυξης, η εταιρία σήμερα προμηθεύει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 30 χώρες ανά τον κόσμο και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ναυτιλιακών και βιομηχανικών βαλβίδων στην Κίνα.

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. μετρά περισσότερες από 50 συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου, διαθέτοντας stock των προϊόντων τους και ταυτόχρονα προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής συστημάτων αυτοματισμού και ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων σε περισσότερα από 250 πλοία ετησίως.

Η νέα αυτή συμφωνία αναβαθμίζει τον κατάλογο εξοπλισμού, υπηρεσιών συντήρησης και ανταλλακτικών για τα διαθέσιμα προϊόντα προς τους πελάτες του ομίλου C&A, εξασφαλίζοντας τους μεγαλύτερη ποικιλία, υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.