Signal Maritime MR pool: Η Shell, νέος στρατηγικός εταίρος

Signal Maritime MR pool: Η Shell, νέος στρατηγικός εταίρος

846
Signal Maritime MR pool: Η Shell, νέος στρατηγικός εταίρος

H Shell Tankers (Singapore) Private Limited αποτελεί το νέο μεγάλο εταίρο στο pool διαχείρισης πλοίων MR της Signal Maritime. Συγκεκριμένα, η Shell θα συμμετάσχει στο pool με δέκα MR tankers, τα οποία είναι μεσαίας χωρητικότητας.

Άλλωστε, η Shell ήταν από τις πρώτες εταιρείες που υιοθέτησαν την πλατφόρμα Signal Ocean στα product tankers. Μέσω της συνεργασίας τους, η οποία αντανακλά την ολοένα αυξανόμενη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών στον ναυτιλιακό κλάδο, οι δύο εταιρείες ελπίζουν να βελτιώσουν τα εμπορικά τους αποτελέσματα.

Shell και Signal Maritime συνεργάζονται ήδη σε αρκετές πρωτοβουλίες για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της ναυτιλίας και η νέα συμφωνία εντάσσεται στα σχέδια επέκτασης της υπάρχουσας αυτής συνεργασίας.

Επιπρόσθετα, περαιτέρω ανάπτυξη του pool με επίλεκτους συνεργάτες είναι καθ’ οδόν μετά την προσθήκη των Shell Tankers (Singapore) Private Limited και Astra Shipmanagement. To pool στοχεύει στην αύξηση του υπό διαχείριση στόλου διατηρώντας την ίδια στιγμή υψηλά επίπεδα απόδοσης και παρεχόμενων υπηρεσιών με διεθνή παρουσία.

Επιπλέον, η πρωτοβουλία της Signal Maritime με το MR pool ήταν ένα φυσικό βήμα εξέλιξης, αφότου εμφανής ήταν η επιτυχία του Aframax pool της εταιρείας. Αξιοποιώντας δυνατότητες ανάλυσης και γνώσεις επί της πλατφόρμας Signal Ocean, η διαχείριση των πλοίων του pool γίνεται πιο αποτελεσματικά και αποφέρει μεγαλύτερη κέρδη.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.