ΕΕΝΜΑ: Το τελευταίο αντίο στον Α. Ποταμιάνο

ΕΕΝΜΑ: Το τελευταίο αντίο στον Α. Ποταμιάνο

134
ΕΕΝΜΑ: Το τελευταίο αντίο στον Α. Ποταμιάνο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του για το θάνατο του Ανδρέα Ποταμιάνου, τον πατριάρχη της κρουαζιέρας και πρωτοπόρο σε οραματισμούς.

Ο Ανδρέας Ποταμιάνος, πέραν των καινοτόμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, υπήρξε και καθοδηγητής πολλών πολιτιστικών, επιχειρηματικών και αθλητικών φορέων, προσφέροντας εθελοντικά τις γνώσεις του και την εμπειρία του.

Ήταν ο πρώτος που προέβλεψε την κατάρρευση της κρουαζιέρας, αναφέροντας ότι το Ελληνικό πλοίο είναι πολλαπλάσια ακριβότερο από τα πλοία με ξένη σημαία, αναγκάζοντας τους πλοιοκτήτες να αλλάξουν σημαία.

Η ΕΕΝΜΑ αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη προσφορά του μεταστάντος στη ναυτιλία και ειδικότερα στην κρουαζιέρα καθώς και την προσφορά του σε κοινωφελή έργα και δράσεις αποφάσισε την κατάθεση στεφάνου και τη διάθεση χρηματικού ποσού για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.