Η Όλγα Σταυροπούλου νέα Γενική Διευθύντρια της HELMEPA

    722
    Η Όλγα Σταυροπούλου νέα Γενική Διευθύντρια της HELMEPA

    H HELMEPA ανακοίνωσε την έλευση της κ. Όλγας Σταυροπούλου, η οποία αναλαμβάνει πλέον τα καθήκοντα της Γενικής Διευθύντριας της Ένωσης.

    Με 25ετή επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, συνεργασίες με κορυφαίους οργανισμούς και εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, βαθιά κατανόηση των διεθνών πολιτικών και εμπειρία διοίκησης από τη θέση της ιδρύτριας & διευθύνουσας εταίρου, έχει διακριθεί για τη σύλληψη, παραγωγή και συντονισμό καινοτόμων και σύνθετων έργων, με πλέον των 100+ ευρωπαϊκών έργων στους τομείς της εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος, της γαλάζιας οικονομίας, του πολιτισμού, της επιχειρηματικότητας, και πληθώρα δράσεων ευαισθητοποίησης που κινητοποιούν χιλιάδες πολίτες, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

    Με εφόδια τη δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό, η κ. Σταυροπούλου καλείται να διασφαλίσει ότι το όραμα των Ιδρυτών της ‘Ένωσης «Να σώσουμε τις θάλασσες» καθοδηγεί το έργο της HELMEPA, επιδεικνύοντας σύγχρονα αντανακλαστικά συμμετοχής και ανταπόκρισης στις περιβαλλοντικές, επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

    «Οι συνέργειες, οι καλές πρακτικές, η παραγωγή επιστημονικού περιεχομένου, η αλληλεπίδραση με την ευρύτερη κοινωνία και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών εκφράζουν την προσέγγισή μας ώστε να παράξουμε βιώσιμη αξία, δημιουργώντας συνθήκες συλλογικής ωφέλειας για την ασφάλεια στη θάλασσα και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης», δήλωσε η κ. Σταυροπούλου.

    Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλωσόρισαν την κ. Σταυροπούλου στη HELMEPA και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.