Ανακατατάξεις στη Meadway Shipping & Trading Inc.

Ανακατατάξεις στη Meadway Shipping & Trading Inc.

1811
Ανακατατάξεις στη Meadway Shipping & Trading Inc.

Mε ανακοίνωσή του ο κ. Κώστας Δελαπόρτας ενημερώνει για την απόφαση των μελών της οικογένειας Δελαπόρτα να προχωρήσουν διαχωρίζοντας τις ναυτιλιακές δραστηριότητές τους.

H Meadway Shipping & Trading Inc., η οποία ιδρύθηκε το 1988 από τον Διονύση Δελαπόρτα και της οποίας επικεφαλής είναι σήμερα ο Κώστας Δελαπόρτας, θα συνεχίσει τις λειτουργίες και τις δραστηριότητες της όπως πριν.

Η Meadway Bulkers Ltd ή Meadway Shipmanagement Inc. ή Delaway Maritime είναι μεμονωμένες και ξεχωριστές οντότητες με καμία σύνδεση με τη Meadway Shipping & Trading, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο υπό διαχείριση στόλος της Meadway Shipping & Trading απαρτίζεται από πέντε bulk carriers ενώ εντός 2021 θα παραλάβει τρία ακόμη πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου. Ο μέσος όρος ηλικίας του στόλου της εταιρείας είναι τα επτά έτη.  Στην ιστοσελίδα της Meadway Bulkers Ltd. με επικεφαλής τον Γιώργο Δελαπόρτα σημειώνεται ότι η εταιρεία διαχειρίζεται έξι σύγχρονα και αποδοτικά πλοία με μέσο όρο ηλικίας τα πέντε χρόνια.

Τέλος στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι στα μέσα Μαΐου τα κεντρικά γραφεία της Meadway Shipping & Trading θα μεταφερθούν στη Λεωφόρο Ευελπίδων 52-52Α στη Βούλα.

Φωτό: meadwayshipping.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.