Wan Hai Lines: Νέα παραγγελία δώδεκα πλοίων εμπορευματοκιβωτίων

Wan Hai Lines: Νέα παραγγελία δώδεκα πλοίων εμπορευματοκιβωτίων

120
Wan Hai Lines: Νέα παραγγελία δώδεκα πλοίων εμπορευματοκιβωτίων

Μετά την τελευταία παραγγελία οκτώ πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από την Japan Marine United Corporation (JMU) τον Νοέμβριο του 2018, η Wan Hai Lines, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε, προέβη στην παραγγελία δώδεκα ακόμα πλοίων εμπορευματοκιβωτίων, χωρητικότητας 3.013 ΤΕUs, από την JMU / Nihon Shipyard Co. Ltd. (NSY). Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, οι παραδόσεις των νέων πλοίων της Wan Hai αναμένεται να ξεκινήσουν από τα τέλη Οκτωβρίου του 2022.

Οι νέες παραγγελίες εντάσσονται στο σχέδιο ανανέωσης του στόλου αλλά και των συνεχών προσπαθειών της Wan Hai για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μεταφοράς στους πελάτες της. Για τον λόγο αυτόν, τα νέα πλοία θα φέρουν τις πιο προηγμένες προδιαγραφές σχεδιασμού, ούτως ώστε να διασφαλιστούν η υψηλή ενεργειακή απόδοση και η μειωμένη ατμοσφαιρική ρύπανση.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα πλοία θα τροφοδοτούνται από φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες και γεννήτριες, που πληρούν τα πρότυπα Τier III του ΙΜΟ αναφορικά με τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου (NOx). Επιπλέον, τα πλοία θα είναι εξοπλισμένα με εναλλακτικά συστήματα θαλάσσιας ισχύος (Alternate Marine Power Systems), με δυνατότητα σύνδεσης με χερσαία δίκτυα παροχής ενέργειας, ώστε να μειώνεται σημαντικά η ατμοσφαιρική ρύπανση όταν τα πλοία είναι αγκυροβολημένα.

Τα νέα πλοία αναμένεται να ενισχύσουν περαιτέρω την ικανότητα της Wan Hai να διευρύνει την κάλυψη της αγοράς, ούτως ώστε να εξυπηρετεί τους πελάτες της εγκαίρως και με αξιόπιστο τρόπο.

Φωτό: www.wanhai.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.