Η Yang Ming ιδρύει θυγατρική στη Γαλλία

Η Yang Ming ιδρύει θυγατρική στη Γαλλία

132
Η Yang Ming ιδρύει θυγατρική στη Γαλλία

Για να ενισχύσει περαιτέρω τη στρατηγική περιφερειακής ανάπτυξής της, η Yang Ming Marine Transport Corporation ίδρυσε μια νέα θυγατρική εταιρεία στη Γαλλία, σε συνεργασία με τον Όμιλο NAXCO, η οποία ξεκίνησε επίσημα να λειτουργεί από την 1η Ιανουαρίου 2021. Η έδρα της θυγατρικής εταιρείας βρίσκεται στη Χάβρη, ενώ υποκατάστημα αυτής υπάρχει και στη Μασσαλία.

Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με την THE Alliance, η Yang Ming έχει αναπτύξει αρκετές εβδομαδιαίες τακτικές γραμμές στους εμπορικούς δρόμους Ασίας-Ευρώπης, Ασίας-Μεσογείου, καθώς και ενδοευρωπαϊκά και υπερατλαντικά δρομολόγια, με τακτικές συνδέσεις από και προς το λιμάνι της Χάβρης και το λιμάνι του Φος-σιρ-Μερ.

Μέσω της νεοσυσταθείσας θυγατρικής, η Yang Ming, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, στοχεύει στην ενίσχυση της παρουσίας της στη γαλλική αγορά με την ανάπτυξη εκτεταμένων και αποτελεσματικών υπηρεσιών μεταφοράς αλλά και στην αύξηση του μεριδίου αγοράς της εταιρείας στην Ευρώπη και στην περιοχή της Μεσογείου.

Φωτό: David Chang/AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.