O Lloyd’s Register ενισχύεται στην Ελλάδα

O Lloyd’s Register ενισχύεται στην Ελλάδα

139
O Lloyd’s Register ενισχύεται στην Ελλάδα

Στην ενδυνάμωση της εμπορικής του ομάδας για τις ναυτιλιακές και υπεράκτιες δραστηριότητες προχωρά ο Lloyd’s Register (LR), προσηλωμένος στη συνεχή υποστήριξη των πελατών του στη Νότια Ευρώπη.

Ο Νίκος Τσατσαρός αναλαμβάνει καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ, ως επικεφαλής μιας ισχυρής ομάδας η οποία συμπληρώνεται από την Κατερίνα Κοντογιάννη και τον Θοδωρή Κουρμπέλη.

Ξεκινώντας την καριέρα του ως Μηχανικός πλοίων, ο Νίκος Τσατσαρός διαθέτει πλούσια τεχνική εμπειρία και άρτια γνώση της ναυτιλιακής αγοράς, μέσα από την 14-ετή πορεία του στον LR, όπου ξεκίνησε ως επιθεωρητής στο Λίβερπουλ. Διανύοντας το μεγαλύτερο μέρος της πορείας του στην Κίνα, μεταξύ άλλων ως Επικεφαλής Επιθεωρητής στο Zhoushan-Ningbo, ασχολήθηκε με την ταξινόμηση νεότευκτων πλοίων, εξυπηρετώντας τους πελάτες εκτός Κίνας με κατασκευαστικό ενδιαφέρον.

Παράλληλα, εμπορικά καθήκοντα αναλαμβάνει η Κατερίνα Κοντογιάννη, η οποία έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της σε νηογνώμονες και ναυτιλιακές εταιρείες. Η Κατερίνα έχει συνεργαστεί στενά με τις διοικήσεις εταιρειών δεξαμενόπλοιων, ενώ διαθέτει σημαντικές γνώσεις σε θέματα ασφάλειας, περιβάλλοντος, διαχείρισης ενέργειας και κανονιστικής συμμόρφωσης, έχοντας τα κατάλληλα εφόδια να υποστηρίξει τους Έλληνες πελάτες του Οργανισμού.

Νέο μέλος της εμπορικής ομάδας είναι και ο Θοδωρής Κουρμπέλης, μεταφέροντας τη τεχνογνωσία που αποκόμισε κατά την απασχόλησή του στο Τεχνικό Γραφείο Υποστήριξης του LR στην Ελλάδα, όπου ξεκίνησε ως Επιθεωρητής. Έχοντας διαχειριστεί πολύπλοκα projects και εγκρίσεις τύπου για ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και συστήματα ελέγχου, διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία στον ναυτιλιακό κλάδο, ενώ παράλληλα έχει ενασχοληθεί με τη διαχείριση έργων που προωθούν τα εναλλακτικά καύσιμα στην περιοχή.

Η Ανθή Μήλιου, η οποία ανέλαβε την Εμπορική Διεύθυνση για την Περιφέρεια Νότιας Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Οι ιδιαίτερες προκλήσεις της τρέχουσας πραγματικότητας απαιτούν όχι μόνο αδιάκοπη στήριξη αλλά και νέους τρόπους σκέψης που θα ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών. Η αναβαθμισμένη ομάδα υπό την καθοδήγηση του Νίκου, έχει όλα τα εχέγγυα, με τις γνώσεις και την εμπειρία της, να βοηθήσει τους πελάτες του Οργανισμού να επιτύχουν βιώσιμη ανάπτυξη, δράττοντας κάθε ευκαιρία. Μεταφράζοντας τις σημερινές προκλήσεις σε μελλοντικές ευκαιρίες, παραμένουμε πιστοί στον προσανατολισμό μας που δεν είναι άλλος από το να στηρίζουμε τους πελάτες μας σε κάθε βήμα».

Ο Νίκος Τσατσαρός σημείωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα συνεισφέρω στην ήδη δυναμική πορεία του Οργανισμού να προσφέρει προστιθέμενη αξία στους πελάτες. Αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της ομάδας, θα συνεχίσουμε δυναμικά να είμαστε στο πλευρό των πελατών μας σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ και να τους καθοδηγούμε στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, με ασφαλή και βιώσιμα βήματα».

Η εμπορική ομάδα, η οποία εξυπηρετεί Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από την κατασκευή πλοίων μέχρι την ασφαλή ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.