Σάμος: O εγκέλαδος, η μανία της θάλασσας και η μεγάλη καταστροφή

Σάμος: O εγκέλαδος, η μανία της θάλασσας και η μεγάλη καταστροφή

580
Σάμος: O εγκέλαδος, η μανία της θάλασσας και η μεγάλη καταστροφή

Συγκλονιστικές εικόνες μεγάλης καταστροφής και μανίας της φύσης απεικόνισε απόψε ο φωτογραφικός φακός αναγνώστη των Ναυτικών Χρονικών.

Όλα σχεδόν τα ισόγεια καταστήματα επλήγησαν από τον μανία του εγκέλαδου και την θαλασσοταραχή που ακολούθησε ενώ πολλά σημεία στην παραλιακή οδό και στο παραλιακό μέτωπο της πόλης έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές.

Ο ανθυποπλοίαρχος ΕΝ Ηλίας Ηλιόπουλος, μας απέστειλε πριν λίγη ώρα αποκλειστικές φωτογραφίες από το λιμάνι στο Βαθύ της Σάμου. Ο νεαρός ναυτικός είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο της Ιsalos.net στον πρόσφατο διαγωνισμό φωτογραφίας για ναυτικούς. Οι εικόνες της καταστροφής μιλούν από μόνες τους.

Δυστυχώς δύο παιδιά 17 και 15 χρόνων, ανασύρθηκαν νεκρά, από ερείπια στο Βαθύ της Σάμου. Η τραγωδία σημειώθηκε όταν οι δύο μαθητές, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, βρέθηκαν στο σημείο τη στιγμή που κατέρρευσε ο τοίχος του πρώτου ορόφου και τα καταπλάκωσε.

Τα Ναυτικά Χρονικά και η Isalos.net εύχονται σε όλους τους κατοίκους των νησιών που επλήγησαν μια ήσυχη νύχτα και μια ομαλή επάνοδο στην κανονικότητα.

Οι προσευχές όλων μας στρέφονται προς όσους έχασαν αγαπημένα άτομα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.