Μνημόνιο συνεργασίας ΙΜΟ και WISTA

Μνημόνιο συνεργασίας ΙΜΟ και WISTA

78
Μνημόνιο συνεργασίας ΙΜΟ και WISTA

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν χθες Δευτέρα 27 Ιανουαρίου ο ΙΜΟ και η WISTA, με σκοπό την τεχνική τους συνεργασία και τη διαρκή προώθηση της διαφορετικότητας μέσω ενισχυμένων και συντονισμένων δράσεων στη ναυτιλία.

Οι δραστηριότητες αυτές θα αποτελέσουν τη βάση για περαιτέρω συζήτηση σχετικά με το πώς ένα ποικιλόμορφο εργατικό δυναμικό της ναυτιλίας θα συμβάλει στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος. Οι ήδη υπάρχουσες πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν τη συλλογή και την ανάλυση δεδομένων σχετικά με τον αριθμό των γυναικών που απασχολούνται στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Εξάλλου, η κεντρική καμπάνια του ΙΜΟ πέρυσι ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση της γυναικείας παρουσίας στη βιομηχανία, με κεντρικό σύνθημα «Empowering Women in the Maritime Community».

Το μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη από τον γ.γ. του ΙΜΟ, Kitack Lim, και την πρόεδρο της WISTA International, Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.