Οι χειρότερες αεροπορικές εταιρείες του 2019

Οι χειρότερες αεροπορικές εταιρείες του 2019

4936
Οι χειρότερες αεροπορικές εταιρείες του 2019

Κατόπιν έρευνας σε 6.500 ανθρώπους, η βρετανική οργάνωση Which? ανακοίνωσε τη λίστα με τις καλύτερες και τις χειρότερες αεροπορικές εταιρείες για το 2019. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα αξιολόγησαν τις αεροπορικές εταιρείες με κριτήρια την εξυπηρέτηση πελατών, τη διαδικασία επιβίβασης, την άνεση των θέσεων και της καμπίνας, την ποιότητα του φαγητού και τη συνολική σχέση ποιότητας-τιμής της εταιρείας.

Η χειρότερη αεροπορική εταιρεία κοντινών πτήσεων αναδείχτηκε για ακόμα μία χρόνια η Ryanair, με εξαιρετικά χαμηλές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες, με εξαίρεση τη σχέση ποιότητας-τιμής. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι 3η χειρότερη αεροπορική εταιρεία αναδείχθηκε η British Airways, με τους επιβάτες να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι για τις θέσεις, τα γεύματα και την τιμή των εισιτηρίων. Η British βρέθηκε στο.. ναδίρ της λίστας μαζί τη Ryanair και άλλες low cost εταιρείες, όπως η Vueling και η Wizzair.

Η αποτυχία όμως της άλλοτε κορυφαίας βρετανικής αεροπορικής εταιρείας δεν τελείωσε εκεί, καθώς αναδείχθηκε η 2η χειρότερη αεροπορική μακρινών αποστάσεων, αμέσως μετά την American Airlines. Την τριάδα στη λίστα συμπλήρωσε η Etihad Airways.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα αποτελέσματα εξέπληξαν τους ιθύνοντες της British, ειδικά όταν το 2015 είχε βρεθεί στην κορυφή της λίστας στην κατάταξη της ίδιας οργάνωσης.

Φωτό: Daniel De Ciantis/Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.