Σιγκαπούρη: Pavilion Energy και TMFGS χέρι χέρι στην τροφοδοσία LNG

Σιγκαπούρη: Pavilion Energy και TMFGS χέρι χέρι στην τροφοδοσία LNG

87
Σιγκαπούρη: Pavilion Energy και TMFGS χέρι χέρι στην τροφοδοσία LNG

Η Pavilion Energy και η Total Marine Fuels Global Solutions (TMFGS) υπέγραψαν δεκαετούς διάρκειας συμφωνία για την από κοινού ανάπτυξη αλυσίδας εφοδιασμού LNG καυσίμου στο λιμάνι της Σιγκαπούρης. Η συμφωνία ακολουθεί το πλαίσιο του Heads of Agreement, που υπογράφτηκε από τις δύο εταιρείες τον Ιούνιο του 2018. Η συνεργασία περιλαμβάνει την από

κοινού χρήση νεότευκτου πλοίου για ανεφοδιασμό καυσίμου LNG, χωρητικότητας 12.000 κ.μ., το οποίο θα επιτρέψει στους δύο εταίρους να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών τους.

Ο CEO της Pavilion Energy, Frédéric H. Barnaud, σε δηλώσεις του κατά την υπογραφή της συμφωνίας ανέφερε ότι η εταιρεία του δεσμεύεται να ηγηθεί στην ανάπτυξη λύσεων που θα επιτρέψουν την ενεργειακή μετάβαση σε έναν κόσμο με καθαρότερα καύσιμα. Από τη δική του μεριά, ο επικεφαλής της TMFGS δήλωσε την ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας που αφορά το πλέον κρισιμότερο λιμάνι ανεφοδιασμού του κόσμου, αυτό της Σιγκαπούρης. Αμφότεροι οι εκπρόσωποι των εταιρειών αποτύπωσαν την πρόθεσή του για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας τους και σε άλλους μεγάλους κόμβους ανεφοδιασμού καυσίμων.

Φωτό: SLNG Corporation

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.