Νέες συσκευές προς βελτίωση της επικοινωνίας με τα πλοία

Νέες συσκευές προς βελτίωση της επικοινωνίας με τα πλοία

497
Νέες συσκευές προς βελτίωση της επικοινωνίας με τα πλοία

Η IEC Telecom παρουσίασε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Europort που πραγματοποιήθηκε στο Ρότερνταμ τον τερματικό εξοπλισμό δορυφορικών τηλεπικοινωνιών Thuraya MarineStar.

Το Thuraya MarineStar συνδυάζει έναν αξιόπιστο σχεδιασμό με μια πρωτοφανή λειτουργικότητα παρέχοντας φωνητικές επικοινωνίες υψηλής ποιότητας με δυνατότητα εντοπισμού στις πιο πολυσύχναστες θαλάσσιες διαδρομές του κόσμου. Η εν λόγω συσκευή αποτελεί πλέον μέρος του εκτεταμένου χαρτοφυλακίου δορυφορικών υπηρεσιών της IEC Telecom και παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης δορυφορικών κλήσεων σε σταθερά, κινητά τηλέφωνα και άλλα δορυφορικά τηλέφωνα ενώ μπορεί ακόμη να συνδεθεί και σε ένα κοινό αναλογικό τηλέφωνο ως επέκταση ή σε ένα PBX.

O Nabil Ben Soussia, Αντιπρόεδρος του ναυτιλιακού τμήματος της IEC Telecom ανέφερε σχετικά: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάσαμε το συγκεκριμένο προϊόν μαζί με την Thuraya, το στρατηγικό εταίρο μας. Το Thuraya MarineStar είναι τόσο ευέλικτο και αποδοτικό από πλευράς κόστους ώστε να καθιστά διαθέσιμη σε όλους τους διαχειριστές τη ζωτικής σημασίας επικοινωνία με τα πλοία, κάτι που θα μπορέσει να εξαλείψει τους κινδύνους που ενέχει η μη δυνατότητα επικοινωνίας με τα πλοία που ταξιδεύουν”.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.