«Κρυστάλλινη» ομορφιά για το MSC Bellissima

«Κρυστάλλινη» ομορφιά για το MSC Bellissima

175
«Κρυστάλλινη» ομορφιά για το MSC Bellissima

Έκθαμβοι θα μείνουν οι επισκέπτες του κρουαζιερόπλοιου MSC Bellissima καθώς το νέο απόκτημα της μεγαλύτερης εταιρείας κρουαζιέρας θα είναι στολισμένο με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski.

Το MSC Bellissima θα φιλοξενεί μία εντυπωσιακή καμπίνα κοσμημένη με Swarovski δίνοντας μία ιδιαίτερη αίσθηση λάμψης, αίγλης και πολυτέλειας, ενώ και μία σκάλα με 96 σκαλοπάτια σε ένα από τα καταστρώματα θα αποτελείται από 61.000 κρυστάλλους.

Φωτό: ΜCS Cruises
Φωτό: ΜCS Cruises

Η MSC και η Swarovski συνεργάζονται εδώ και μια δεκαετία καθώς οι σκάλες σε πολλά κρουαζιερόπλοια της MSC είναι διακοσμημένες με κρυστάλλους της αυστριακής εταιρείας. Το 2008 το πλοίο MSC Fantasia ήταν το πρώτο που εντυπωσίασε τους επισκέπτες του με την εκθαμβωτική κεντρική σκάλα, ενώ οκτώ ακόμη πλοία, συμπεριλαμβανομένου του MSC Bellissima, στολίστηκαν με τον ίδιο τρόπο ώστε πλέον οι σκάλες των κρουαζιερόπλοιων να αποτελούν το πιο πολυφωτογραφημένο σημείο τους.

Η νέα κρυστάλλινη καμπίνα θα αποτελείται από 700.000 κρυστάλλους που θα στολίζουν μεταξύ άλλων κομοδίνα, τραπεζάκια, ενώ και τα φωτιστικά έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο χώρο. Ακόμα και οι τοίχοι της καμπίνας θα διαθέτουν κοράλλινες διακοσμήσεις στολισμένες με κρυστάλλους Swarovski.

Βίντεο: ΜSC Cruises

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.