Φεστιβάλ κλασικών σκαφών στο Λονδίνο

Φεστιβάλ κλασικών σκαφών στο Λονδίνο

91
Φεστιβάλ κλασικών σκαφών στο Λονδίνο

Περίπου 40 ιστορικά ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη θα συγκεντρωθούν στην Tower Bridge και περιμένουν το κοινό να τα θαυμάσει.

Όσοι βρίσκεστε αυτό το τριήμερο 6-8 του μηνός στο Λονδίνο, μην παραλείψετε να δείτε, να εξερευνήσετε το εσωτερικό και να συνομιλήσετε με τους ιδιοκτήτες των πανέμορφων σκαριών, αγκυροβολημένων στην αποβάθρα της St Katharine δίπλα στον Πύργο του Λονδίνου. Ανάμεσά τους μερικά πλοιάρια, τα οποία διασώθηκαν από τη Δουνκέρκη το 1940 χάρη στα συμμαχικά στρατεύματα.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ σας καλούν επίσης να θαυμάσετε την Lady Daphne (μία από τις τελευταίες ξύλινες φορτηγίδες στην Αγγλία), σε μια βόλτα στον ποτάμο Τάμεση, κάτω από την Tower Bridge.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Totally Thames, η έκθεση Κλασικών Σκαφών διοργανώνεται για 11η φορά και αναμένεται να είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ, με παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.