Η ΟΝΕ επενδύει στην βελτίωση των υπηρεσιών της

Η ΟΝΕ επενδύει στην βελτίωση των υπηρεσιών της

61
Η ΟΝΕ επενδύει στην βελτίωση των υπηρεσιών της

Η Ocean Network Express (ONE) και η διαχειρίστρια εταιρεία τερματικών σταθμών PSA Singapore ανακοίνωσαν πρόσφατα την δημιουργία της κοινοπραξίας Magenta Singapore Terminal.

Η εν λόγω κοινοπραξία θα αναλάβει την διαχείριση τεσσάρων αποβαθρών εξυπηρέτησης πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, συνολικής ικανότητας εξυπηρέτησης 4 εκατ. TEUs/έτος, στον τερματικό σταθμό Pasir Panjang στην Σιγκαπούρη.

«Μέσω της κοινοπραξίας Magenta Singapore Terminal η ONE έχει θέσει ως στόχο να μπορέσει να ενισχύσει τον προγραμματισμό προσεγγίσεων των πλοίων της στον εν λόγω τερματικό σταθμό καθώς τους χρόνους εργασιών του τερματικού σταθμού κατά την φορτοεκφόρτωση των πλοίων μας πάντα σε στενή συνεργασία με την PSA Singapore», σύμφωνα με τον CEO της ONE, κ. Jeremy Nixon. Σύμφωνα με τον κ. Nixon ο προγραμματισμός των εργασιών του τερματικού σταθμού Pasir Panjang κατά την προσέγγιση των πλοίων της ONE στον συγκεκριμένο τερματικό σταθμό θα συμβάλει στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τους πελάτες.

Φωτό: ONE

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.