Σιγκαπούρη: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος ανεφοδιασμός LNG ship- to- ship

Σιγκαπούρη: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος ανεφοδιασμός LNG ship- to- ship

194
Σιγκαπούρη: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος ανεφοδιασμός LNG ship- to- ship

H Pavilion Energy πρόσφατα ολοκλήρωσε επιτυχώς τον πρώτο ship-to-ship LNG ανεφοδιασμό στο λιμάνι της Σιγκαπούρης, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας. Η συγκεκριμένη «πρωτιά»αφορά την ποντοπόρο ναυτιλία.

Ειδικότερα o πρώτος αυτός ανεφοδιασμός περιελάμβανε την επαναφόρτωση 2.000m3 LNG σε ένα μικρής κλίμακας δεξαμενόπλοιο στον τερματικό σταθμό LNG του λιμένα της Σιγκαπούρης (SLNG).

Αναφερόμενος στο γεγονός ο Frédéric H. Barnaud, CEO της Pavilion Energy, τόνισε ότι οι πρώτες αυτές υπηρεσίες ανεφοδιασμού LNG ship to ship στη Σιγκαπούρη αποδεικνύουν την δέσμευση της εταιρείας του για την παροχή τέτοιου είδους υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή για τα εμπορικά πλοία που διαπερνούν τη ΝΑ Ασία.

Από την πλευρά της η κ Quah Ley Hoon, CEO της Αρχής του Λιμένα της Σιγκαπούρης, ανέφερε ότι ο λιμένας της Σιγκαπούρης ως ο μεγαλύτερος ανεφοδιασμού LNG στον κόσμο δεσμεύεται να παράσχει υπηρεσίες τέτοιες προκειμένου η παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία να επιτύχει τις ενεργειακές της βλέψεις.

Φωτό: Pavilion Energy

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.