Γκολφ και ναυτιλία για καλό σκοπό

Γκολφ και ναυτιλία για καλό σκοπό

128
Γκολφ και ναυτιλία για καλό σκοπό

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για το κορυφαίο τουρνουά γκολφ της ναυτιλιακής κοινότητας, «Greek Maritime Golf Event», το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία των αναγνωρισμένων Ελλήνων PGA golfers κ.κ. Παναγιώτη και Θάνου Καραντζιά και που θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά στην Costa Navarino στις 8-9 Ιουνίου 2019, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας.

To 5ο Greek Maritime Golf Event θα ενισχύσει την ένωση «Μαζί για το Παιδί» με δύο τρόπους: α) Κατά την διάρκεια του αγώνα shotgun scramble, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου, το πρωί, οι παίκτες του τουρνουά που θα συμμετέχουν θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν το ποσό που επιθυμούν για την υποστήριξη του καλού σκοπού της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα θα παρέχεται η δυνατότητα στους γκολφέρ να αγοράσουν έως 3 επιπλέον προσπάθειες, στην τρύπα 10 του The Dunes Course.

β) Κατά την διάρκεια της βραδιάς απονομής των φετινών βραβείων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που θέλουν απευθείας στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί. Το ποσό που θα συλλέξει συνολικά η διοργάνωση θα διατεθεί στην Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί», που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση.

Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 η Ένωση τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά. Περισσότερες πληροφορίες για το «Μαζί για το Παιδί»: www.mazigiatopaidi.gr

Οι εγγραφές για το φετινό τουρνουά συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ήδη τις ομάδες τους. Οι ερασιτέχνες λάτρεις του γκολφ θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε ομαδικό επίπεδο, σχηματίζοντας ομάδες των τεσσάρων ατόμων και να αγωνιστούν στα δύο signature γήπεδα 18 οπών The Dunes Course και The Bay Course. Ο αριθμός των συμμετεχόντων, όλοι ηγετικά στελέχη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, έχει οριστεί στις 20 ομάδες (80 παίκτες). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το αίτημα εγγραφής τους στο ακόλουθο e-mail: info@maritimegolf.com.gr

Το πρόγραμμα του φετινού τουρνουά επιφυλάσσει μοναδικές στιγμές και εκπλήξεις για κάθε συμμετέχοντα. Δείτε εδώ το video με τις καλύτερες στιγμές από το περσινό Greek Maritime Golf Event και ετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερη δράση:

Χορηγοί του “Greek Maritime Golf Event” είναι οι:

The Marshall Islands Registry IRI (Platinum Sponsor)

Mainline Shipping Company (Golden Sponsor)

Onego Shipping Company (Golden Sponsor)

Jotun Hellas (Golden Sponsor)

Ross Shipbrokers (Silver Sponsor)

Swift Marine (Silver Sponsor)

Arrow Hellas (Silver Sponsor)

 

Official Airline Partner: Qatar Airways

Official Travel Partner: Marine Tours

Official Timekeeper: Piage

 

Υποστηρικτές του “Greek Maritime Golf Event” είναι οι:

Pylos Poems, Μεσσηνιακά Παραδοσιακά τοπικά προϊόντα

Golf Events 18, Eταιρεία αθλητικών εκδηλώσεων

Handy Chart,  Shipbrokers & Shipmanagers

The Westin Resort Costa Navarino,

Aegean Naturals

Ποσειδωνία

Ergon

 

Υποστηρικτής Welcome cocktail του “Greek Maritime Golf Event”:

METAXA, The original Greek spirit

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.