Το νέο απόκτημα της Royal Caribbean

Το νέο απόκτημα της Royal Caribbean

883
Το νέο απόκτημα της Royal Caribbean

Τα γερμανικά ναυπηγεία Meyer Werft παρέδωσαν πρόσφατα στην Royal Caribbean International το κρουαζιερόπλοιο «Spectrum of the Seas».

Πρόκειται για ένα κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας Quantum- Ultra class, με χωρητικότητα 169.000 τόνους, μήκος 347,1 μ., πλάτος 41,4 μ., το οποίο έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει έως και 4.246 επιβάτες.

Επιπρόσθετα το «Spectrum of the Seas» διαθέτει 18 καταστρώματα και 2.137 καμπίνες.

Το νέο πλοίο της Royal Caribbean, όπως και τα αδελφά του πλοία «Quantum of the Seas», «Anthem of the Seas» και «Ovation of the Seas», διαθέτει ενεργειακά αποδοτικά συστήματα, τα οποία συμβάλλουν στην μείωση των αέριων ρύπων, αλλά και υβριδικά scrubbers.

Όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου η Meyer Werft, το κρουαζιερόπλοιο έχει ναυπηγηθεί βάσει υψηλών προτύπων ασφαλείας και λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Το πλοίο αναμένεται να πραγματοποιήσει το παρθενικό του ταξίδι στις 18 Απριλίου από την Βαρκελώνη με προορισμό την Ασία.

Φωτό: Meyer Werft

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.