Προς ενίσχυση της ασφάλειας και της απόδοσης των πλοίων

Προς ενίσχυση της ασφάλειας και της απόδοσης των πλοίων

151
Προς ενίσχυση της ασφάλειας και της απόδοσης των πλοίων
(Α-Δ): Ο κ. Trond Hodne (Senior Vice President, DNV GL – Maritime), και ο κ. Per-Olof Schroeder (CEO, StormGeo).

Ο νηογνώμονας DNV GL και η εταιρεία StormGeo ανακοίνωσαν ότι έχουν υπογράψει μια συμφωνία προκειμένου να συνδυάσουν τις λύσεις ECO Insight και Navigator Insight του DNV GL με το FleetDSS και τις υπηρεσίες δημιουργίας αναφορών της StormGeo. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένας νέος ηγέτης στον κλάδο της διαχείρισης επιδόσεων των στόλων, που θα αποτελεί μέρος της StormGeo.

Ο συνδυασμός των παραπάνω λύσεων θα οδηγήσει σε μια νέα προσφορά για την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία, η οποία θα είναι σε θέση να παρέχει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο σχετικά με την απόδοση των στόλων, που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες πλοήγησης, σχεδιασμού πορείας και διαχείρισης της απόδοσης. Τα κέντρα παρακολούθησης της απόδοσης των εμπορικών στόλων, η ανάπτυξη προϊόντων και οι πωλήσεις θα τίθενται υπό τη διαχείριση της StormGeo, η οποία θα προσφέρει τις εν λόγω υπηρεσίες σε ένα συνδυασμένο στόλο άνω των 12.000 πλοίων. Ακόμη, οι χρήστες της υπηρεσίας θα μπορούν να μοιράζονται δεδομένα μέσω της πλατφόρμας Veracity του DNV GL.

Ο Per-Olof Schroeder, CEO της StormGeo, ανέφερε: «Η συγκεκριμένη συνεργασία θα δώσει στους πελάτες μας ακόμα περισσότερους τρόπους για να ενισχύσουν την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και τη διαφάνεια των λειτουργιών τους. Επιπλέον, βασίζεται στο όραμά μας για την καθιέρωση της StormGeo ως κορυφαίου προμηθευτή λύσεων διαχείρισης απόδοσης στην ναυτιλιακή βιομηχανία».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.