Η συμμαχία ONE ενδυναμώνει την παρουσία της στη ΝΑ Ασία

Η συμμαχία ONE ενδυναμώνει την παρουσία της στη ΝΑ Ασία

104
Η συμμαχία ONE ενδυναμώνει την παρουσία της στη ΝΑ Ασία

Η ιαπωνική συμμαχία στην αγορά των containerships Ocean Network Express (ONE) δημιούργησε κοινοπραξία (joint venture) με την διαχειρίστρια εταιρεία λιμένων PSA Singapore με σκοπό τη διαχείριση ενός ακόμα πιο σύγχρονου τερματικού σταθμού εξυπηρέτησης mega containerships στο Pasir Panjang της Σιγκαπούρης.

Ο τερματικός σταθμός αναμένεται να ξεκινήσει τις λειτουργίες του εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019, θα αποτελείται από 4 αποβάθρες υποδοχής containerships μεγάλης χωρητικότητας, ενώ η ετήσια ικανότητα διαχείρισης του τερματικού σταθμού αναμένεται να κυμαίνεται στα 4 εκατ. TEUs.

Η αναβάθμιση του τερματικού σταθμού στο Pasir Panjang θα προσφέρει στην ONE αλλά και σε άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη liner ναυτιλία υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με στόχο την ικανοποίηση των σημερινών και μελλοντικών αναγκών της αγοράς, ενώ θα βελτιώσει σημαντικά τις μεταφορικές υπηρεσίες της ONE.

Συγχρόνως θα ενισχυθεί περαιτέρω η θέση της Σιγκαπούρης ως ένας μεγάλος παίκτης στην παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά.

Φωτό: ONE

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.