Τις καλύτερες επιδόσεις των τελευταίων 5 ετών καταγράφει η HHI

Τις καλύτερες επιδόσεις των τελευταίων 5 ετών καταγράφει η HHI

59
Τις καλύτερες επιδόσεις των τελευταίων 5 ετών καταγράφει η HHI

Η Hyundai Heavy Industries προχωρά στη ναυπήγηση δύο shuttle tankers για την νορβηγική Knutsen NYK Offshore Tankers AS (KNOT), αξίας $210 εκατ.

Η παραπάνω παραγγελία έδωσε σημαντική ώθηση στις παραγγελίες που έχει λάβει φέτος ο νοτιοκορεάτικος όμιλος Hyundai Heavy Industries (HHI), ο οποίος αποτελείται από τις εταιρείες Hyundai Heavy Industries, Hyundai Mipo Duckyard και Hyundai Samho Heavy Industries. Οι παραγγελίες για νέα πλοία ανέρχονται σε αξία τα $10,4 δις και αντιπροσωπεύουν το 79% του στόχου που έχει θέσει για το τρέχον έτος ο Όμιλος ($13,2 δις).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Business Korea οι επιδόσεις του ομίλου HHI για το πρώτο εννιάμηνο του έτους αποτελούν τις υψηλότερες των τελευταίων πέντε ετών.

Από τις αρχές του 2018 έως τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου η HHI έχει λάβει παραγγελίες για 47 δεξαμενόπλοια,  47 containerships, 16 πλοία μεταφοράς LNG, 12 πλοία μεταφοράς LPG και 3 πλοία μεταφοράς αιθανίου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.